Tentang Kami

Tim kami

NYATAngagaduhan fasilitas pamekaran khusus anu ngagaduhan seueur élmuwan anu berpengalaman anu komitmen pikeun ngembangkeun Réagen IVD. Élmuwan P&P urang kalibet dina pamekaran prosés, pamutahiran prosés, formulasi sareng pamekaran analitik. Pipa pamekaran produk kami kalebet réaksi detéksi kuantitatif chemiluminescence, réagen detéksi kuantitatif emas koloid, sababaraha antigén sareng antibodi. Fasilitas ieu diaku ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara, Pamaréntah Cina.

NYATA penting pisan pikeun ngajaga kontrol kualitas anu ketat, dina unggal tahapan prosés na, sareng produk sareng prakték manajemén dina sadaya fasilitas sareng di sapanjang organisasi. Kaamanan produk kami dipariksa, ngalangkungan tés anu éksténsif, sampling sareng prosedur validasi, janten saluyu sareng spésifikasi produk akhir.

rgt
trh (5)
trh (2)
trh (4)

Carita Urang

Unggal taun urang ilubiung dina acara médis di sababaraha nagara sapertos Medlab, Medica sareng AACC sareng sajabana Kami ngagaduhan sertipikat CE, sertifikasi sistem mutu ISO 13485, Lisensi Pabrik, Otorisasi Pemasaran di nagara asalna. Kami ogé nyiapkeun FDA sareng langkung seueur sertipikat sanés. Jaringan penjualan Real Tech parantos ngaliput langkung ti 80 nagara sareng daérah, nyayogikeun kasempetan anu pikabungaheun pikeun distribusi produk kualitas dina harga anu kalapa kalapa. Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé di dunya pikeun produk kualitas sareng jasa propésional.

Kami berdedikasi pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé ku nyayogikeun jalma ku produk sareng jasa anu saé.

trh (1)
trh (3)

Hangzhou Realy Tech Co., Ltd.didirikeun taun 2015. Éta mangrupikeun perusahaan Di-Vitro Diagnostik kantor pusat sareng dioperasikeun sacara global, khusus dina tés perawatan sareng sistem Immunoassay langkung ti 5 taun. Perusahaan linggih di taman sains 6000 méter pasagi sareng dilengkepan R&D anu canggih sareng fasilitas produksi.

Garis produk anu lega kami diwangun ku Tés Rapid, Pamiarsa Tés Narkoba, Pamiarsa POCT, sareng mesin sistem Otomatis Chemiluminescence Immunoassay. Sadaya sistem ieu cocog sareng deteksi ampir 150 jinis spidol imun, barang pamariksaan anu nutupan panyakit kardiovaskular, panyakit tepa, panyakit hépatitis, diabetes, pamariksaan kasihatan sareng Cabang bersalin sareng lapangan sanésna. Éta henteu ngan cocog pikeun diagnosis gancang panyawat kritis di rumah sakit ageung sareng sedeng sareng laboratorium, tapi ogé cocog pikeun analisis kuantitatif imunologis komprehensif ngeunaan rumah sakit alit sareng sedeng sareng laboratorium.

Perusahaan anu didirikeun ku sértipikasi administrasi pangan sareng narkoba lokakarya bersih sareng lokakarya ampir 700 ㎡. Kaluaran sadidinten ayeuna 100000 dosis, kalayan kuantitatif in vitro diagnostik kit sareng kapasitas produksi mesin tester klinis, salian ti produk merek perusahaan urang sorangan, kami ogé nyayogikeun jasa OEM pikeun konsumén, pikeun nganjang sistem, pasar OTC, menteri kaamanan umum sareng departemén pencegahan epidemi nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi produk. Produkna dijual di pasar jauh pasar domestik sareng luar negeri.

Palayanan anu saé sareng kualitas dipercaya tiasa ngabantosan kami pikeun kéngingkeun reputasi sadunya, sapertos:

1. Kolombia, Brazil, Mexico, Ekuador, Chili, Peru ...

2. Polandia, Spanyol, Perancis, Rusia…

3. Jepang, Pilipina, Malaysia, Australia…

4. Afrika Kidul, Vénézuéla, Somalia, Kazakhstan…

5. Sareng nagara-nagara sanés

éta bakal diapresiasi pisan upami anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan perusahaan sareng produk kami. Wilujeng kerjasama sareng kami ku OEM.

Desain
%
Pangwangunan
%
Merek
%
tr (3)
tr (1)
tr (2)