produk

coronavirus test
Tanggal 21 April, LabCorp, perusahaan élmu kahirupan, ngumumkeun dina halaman wéb na yén parantos kéngingkeun Otorisasi Paké Darurat FDA pikeun Novel Coronavirus Test Kit anu sayogi Di Bumi.

 

AT-Home Test Kit, anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun sampel Tés Di Bumi, ngamungkinkeun urang ngirim sampel irisan irung ka laboratorium perusahaan kanggo diagnosis.

 

Alat uji LabCorp dibéré otorisasina darurat FDA dina Maret, sareng tanggal 5 April, LabCorp ngahubungi FDA pikeun nyungkeun modifikasi pikeun ngamungkinkeun para pasién nganggo alat uji di bumi, dilaporkeun CNBC.

 

LabCorp nyatakeun yén éta parantos ngagaduhan 60,000 kit di bumi anu bakal dipasihan prioritas pikeun padamel kasihatan sareng diperkirakeun ngalegaan ka palanggan AS sanés dina minggu payun.

 

Pakét hargana $ 119, meryogikeun pangguna pikeun dievaluasi sakumaha cocog sareng ngalengkepan kuesioner dina halaman wéb LabCorp, saur LabCorp.

 

Reuters ngalaporkeun yén Amérika Serikat parantos nyobian ningkatkeun kamampuan tésna, tapi ékspansi éta kahambat ku kurangna propésional sareng alat pelindung pribadi pikeun mastikeun kasalametan.

 

Ngumpulkeun sampel di bumi bakal ngirangan résiko népakeun virus ka padamel kaséhatan, tapi panginten aya kakurangan, sapertos naha téés parantos leres-leres ngumpulkeun sampel sareng ngintunkeunana sacara aman ka laboratorium.

 

FDA nyatakeun yén anjeunna parantos damel sareng LabCorp pikeun mastikeun yén data dina kumpulan sampel na aman sareng akurat, sapertos di rumah sakit atanapi fasilitas tés anu sanés.

 

LabCorp nyatakeun yén moal aya bédana kualitas atanapi hasil antara sampel anu dicandak ku pasién sareng anu dicandak ku para profesional, salami pitunjuk kit éta dituturkeun. Pakakas bumi nganggo swab katun anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun sampel irung, ogé kantong spésimen biohazard sareng kantong pangiriman fedex sapeuting pikeun milis sampel ka lab. Laboratorium tiasa kéngingkeun hasil dina hiji dugi ka dua dinten saatos nampi sampel na.

Realytech mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi sababaraha réagen uji médis. Kami disatujuan ku FDA sareng aya dina daptar bodas pencegahan coronavirus us 2020novel
Kami ogé anu nyayogikeun réagen deteksi gancang dina bahan pencegahan wabah anu disumbangkeun ku Jack Ma ka Jepang sareng Éropa di 2020
Urang Tés Gancang 2019-NCOV IgGIgM gaduh akurasi deteksi anu luhur pisan sareng harga murah, wilujeng sumping pamaréntah sareng lembaga médis konsultasi


Waktos Post: Jul-14-2020