produk

1. Kurangna kit deteksi asam nukléat bakal janten masalah global.

2. Perusahaan IVD Cina ngagaduhan kamampuan angkat ka luar negeri sareng bersaing sareng perusahaan kelas dunya.

3, pikeun pasar nguji kacau réagen, tindakan resmi pangaturan ubar!

Seueur perusahaan IVD parantos kéngingkeun sértipikasi asing luar negeri pikeun produk corona énggal

Sajauh ieu, Administrasi Nagara Administrasi Pangan sareng Narkoba parantos nyatujuan 20 pakét diagnostik kaluar-awak dina kaayaan darurat, kalebet 12 réagen deteksi asam nukléat sareng 8 réagen deteksi antibodi.
Numutkeun ka The West China Securities Research Report, dunya nyéépkeun 500,000 dugi ka 700.000 pakét uji asam nukléat unggal dinten. Kurangna pakét uji asam nukléat bakal janten masalah global, sedengkeun paménta pikeun pakét épisiénsi tinggi buatan China dipiharep tetep luhur.

Data laporan panilitian nunjukkeun yén sahenteuna 26 nagara parantos nyungkeun pesenan suplai ka Cina, kalayan langkung ti 15 juta kit dipesen. "Kurangna kritis kit deteksi Coronavirus novél sareng alat-alat pelindung PERSONAL tetep teu kabérés," ceuk AMA dina pernyataan Salasa.

Nembe, sajumlah produk IVD perusahaan makuta anyar ku sertifikasi asing anu munggaran di pasar. Diantara perusahaan anu didaptarkeun, sahenteuna 9 perusahaan anu didaptarkeun, kalebet Meikang Biotéhnologi, Peoson Biotéhnologi, Cape Biotéhnologi, Anke Biotéhnologi, Daan Genomics, Wanfu Biotéhnologi, Mike Biotéhnologi sareng Hangzhou Realytech, nyatakeun yén produkna parantos kéngingkeun sertifikasi EU CE.

AusDiagnostics Inc., Roche Diagnostics Inc., Vivacheck Inc., Zhijiang Group LTD., CTK Group LTD. (TGA) sareng Hollogier Group Inc. (TGA) dinten Sabtu, 22 Maret, numutkeun ka Administrasi Narkoba Australia (TGA). Hangzhou Otai, Vivacheck sareng Shanghai Zhijiang mangrupikeun perusahaan IVD domestik.

Di Amérika Serikat, numutkeun halaman wéb resmi THE FDA, kit RT-PCR fluorescent real-time anu dihasilkeun BGI pikeun deteksi SARS-2019-NCOV parantos disahkeun ku FDA sareng tiasa sacara resmi nempatkeun kana pencegahan epidemi. sareng kontrol di Amérika Serikat. Ieu mangrupikeun produk Cina munggaran anu parantos ngalirénkeun otorisasina darurat FDA.
Nyatana, perusahaan IVD Cina ngagaduhan kamampuan pikeun ka luar negeri sareng bersaing sareng perusahaan kelas dunya.

Hangzhou Realytech parantos lulus sertifikasi THE FDA. Novel tingkat deteksi Coronavirus tinggi. Punten kersa ngahubungi kami upami anjeun peryogimésér réagen deteksi gancang coronavirus dina jumlah seueur.


Pos waktos: Jul-15-2020